Nyheter

norelem utökar sortimentet för konstruktionsingenjörer och maskintekniker

norelem, en global tillverkare och leverantör av standardkomponenter för maskiner och automation, har utökat sitt produktsortiment med över 40 procent. Efter utökningen når norelems sortiment av högkvalitativa komponenter nu över 100 000 produkter för konstruktionsingenjörer och maskintekniker, vilket är unikt i branschen.

norelem har levererat till verkstadsindustrin i mer än 65 år och är nu väl positionerade för att möta kundernas krav och med nya produktlanseringar varje månad säkerställer de kundernas tillgång till rätt delar vid rätt tidpunkt.

Marcus Schneck, vd för norelem:

– Detta är en väldigt spännande tid för oss på norelem nu när vi blir en av de första tillverkarna och leverantörerna i världen med ett lager på över 100 000 produkter. Jag är glad över att få vara en del av denna expansion som förstärker vårt engagemang som företag för att säkerställa att våra kunder kan hitta rätt delar till sina projekt.

Från sensorer och klämmor till kolvar, spakar och mätinstrument – hela norelems sortiment av standarddelar finns att beställa i webbshoppen som garanterar snabba och pålitliga leveranser. Här kan kunderna även ta del av norelems omfattande CAD-data för effektivt konstruktionsarbete och avsevärda tidsbesparingar vid specificering av produkter.

Offline har norelem 12 anläggningar runt om i världen, vilket säkerställer att det alltid finns personal till hands för teknisk support på plats till sina kunder.

Schneck fortsätter:

– Med decennier av erfarenhet inom verkstadsindustri har vi den förståelse som krävs för att ta vår roll som tillverkare ännu ett steg. Förutom vårt stora sortiment och snabba leveranstider bryr vi oss även om industrins framtid och lägger mycket tid på att ge våra kunder och den framtida generationen kunder det stöd de behöver.

Norelem-akademin, the norelem ACADEMY, är ett exempel på företagets engagemang för att forma framtidens ingenjörskonst. Genom att förse studenter och yrkesverksamma med expertkunskaper i teknik, konstruktion och tillverkning i form av ett brett utbud av såväl online-källor, tekniska artiklar och webbinarier som möjligheten att boka akademins showtruck som turnerar runt i Europa och ger mer hands-on inlärning.

Besök norelem för att se den kompletta produktkatalogen.