Nyheter

Ny försäljningschef på Axel Larsson

Familjeföretaget Axel Larsson Maskinaffär AB fortsätter sin satsning på expansion inom såväl Sverige som internationellt, med nya marknader i Norge och Baltikum. Som ett led i detta arbete har man rekryterat Åke Bäckman till rollen som ny försäljningschef. Åke kommer närmast från rollen som mångårig VD på Rotork i Falun, som tillverkar manöverdon.

– På vår fortsatta resa ser vi Åkes kompetens och långa erfarenhet som ett mycket viktigt tillskott. Åke har en väldigt gedigen branschkompetens som vi ska dra nytta av för att erbjuda våra kunder bästa möjliga kundservice, säger Rolf Schytt, VD.

Axel Larsson är en av Nordens ledande leverantörer av processventiler och instrument, med huvudkontor i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.

Johan Larsson, vice VD:

– Inom ägarfamiljen är vi väldigt glada att Åke har valt att börja hos oss. Åke kommer att förstärka vår kompetens inom våra kärnområden, fortsätta det påbörjade internationaliseringsarbetet samt fokusera på tillväxt.