Nyheter

Ny luftrenare för större industrier

QleanAir Scandinavia utökar sin produktportfölj genom att lansera sin mest kraftfulla luftrenare hittills. Nya QleanAirFS 90 ska hjälpa stora industrier att skydda såväl produkter som personal, samtidigt som den ska reducera antalet onödiga produktionsstopp genom att kontinuerligt leverera ren luft i stor skala.

Det svenska företaget QleanAir Scandinavia, som är experter på att leverera lösningar inom ren luft, lanserar nu sin mest effektiva produkt hittills. FS 90 är en kraftfull luftrenare som renar upp till 10 0000 m3 luft/timme. Den är utvecklad för att passa stora inomhusutrymmen och industrier såsom logistik-och produktionsföretag, i vilka det är extra viktigt att effektivt kunna minska kontamineringen i luften.

Styrkan ligger i att den är utrustad med en energieffektiv EC-fläkt som tillsammans med ett automatiskt luftflöde gör det möjligt att leverera ren luft i större skala än tidigare.

– Vi är glada att nu kunna erbjuda ett ännu bättre och säkrare val av luftrenare för större industrier. Lanseringen av FS 90 är historisk och innebär att QleanAir Scandinavia flyttar fram sin position inom ren luft ytterligare, säger Christina Lindstedt, CEO på QleanAir Scandinavia

QleanAir FS 90 är en luftrenare för företag som är i behov rejäl men flexibel lösning. Produkten kan både placeras på golvet och hängande från taket. Med enorm kraftfullhet, konstant luftflöde och mekanisk filtrering, lyckas den nya luftrenaren leverera ren luft i en högre kapacitet än tidigare. Med hjälp av FS 90 kommer företag kunna förbättra sin arbetsmiljö samtidigt som de skyddar såväl produkter som produktion.