Nyheter

Webbinarieserie om förorenade massor

Hantering av förorenade massor är svårt ur många perspektiv. Det var en av de största anledningarna till att Pinpointer tillsammans med Enrecon startade sin serie webbinarier om just hur du kan hantera massor och spara pengar på att göra rätt.

Nu är det dags för ett nytt avsnitt och denna gången har de även bjudit in experter från DLA Piper som kommer att gå igenom hur man arbetar med förorenade massor inom ramen för LOU och LUF.

Regelverket inom LOU och LUF gör tillsammans med den komplexa marknads- och regelsituationen som råder inom hantering av förorenade massor, arbetet stundtals väldigt komplicerat.

Denna komplexitet har i flera fall inneburit onödigt höga kostnader för kommuner och offentliga verksamheter och i några fall till att uppenbara fel begåtts inom både miljö och juridik.

Detta har Pinpointer tagit fasta på och sänder ett entimmes avsnitt om just hur du som offentlig inköpare hanterar detta svåra ämne inom regelverket samtidigt som du får en hög trygghet och kontroll. Webbinariet är helt kostnadsfritt och kommer att sändas under tre torsdagar.

Anmälan kan ske via:

Pinpointers Linkedinsida.