Nyheter

Schneider Electric lanserar Easy UPS 3L

Schneider Electric lanserar Easy UPS 3L, ett tillskott i sortimentet Easy UPS trefas avbrottsfri strömförsörjning med upp till 500 eller 600 kVA (400V) för externa batterier. Lösningen förenklar och effektiviserar konfiguration och service för att leverera hög tillgänglighet och förutsägbarhet till medelstora och stora kommersiella byggnader, datacenter och enklare industriella UPS-tillämpningar.

Med tålig design och robusta elektriska specifikationer skyddar Easy UPS 3L kritisk utrustning från skador på grund av strömavbrott, överspänningar och strömspikar. Den bidrar även till förutsägbarheten av underhållskostnader. Easy UPS 3L har ett brett batterispänningsfönster och rymmer olika batterikonfigurationer inklusive batteribankar. Den levereras med ett komplett utbud av tillbehör som förenklar integrering i olika miljöer.

– Easy UPS 3L är det perfekta valet för smidig affärskontinuitet och optimerade investeringar, tack vare kombinationen av konkurrenskraftiga specifikationer, så som robust, flexibel och feltolerant design som förbättrar tillgängligheten, samt ett optimerat fotavtryck som sparar resurser, säger Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing på Schneider Electric. Det är enkelt att konfigurera, lätt att använda och underhålla. Genom att ytterligare utvidga sortimentet av Easy trefas-UPS fortsätter Schneider Electric att erbjuda enkla, robusta och konkurrenskraftiga lösningar som sätter säkerhet, effektivitet och tillgänglighet i fokus för dagens uppkopplade företag.

Kunderna drar nytta av Schneider Electric globala serviceerbjudande med starka lokala nätverk av servicespecialister, vilket ger dem ett komplett utbud av tjänster genom hela produktens livscykel. I uppstarten ingår service för att säkerställa att Easy UPS 3L är korrekt och säkert konfigurerad för bästa prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

Mer om Easy UPS 3L:

Tålig i tuffa miljöer, utbytbart dammfilter, driftstemperatur på upp till 40 grader Celsius och ett överbelastningsskydd. Det gör Easy UPS 3L till en pålitlig lösning för verksamhetens kontinuitet.

Ger mindre komplexitet och mer besparingar på CapEx-investeringar, vilket är idealt för medelstora och stora kommersiella byggnader och enklare industriella tillämpningar.

Gör det enkelt att övervaka och hantera med EcoStruxure™ IT molnbaserade mjukvara när användaren köper ett nätverkskort som tillval. Mer information finns här

Läs mer om Easy UPS 3L här.