Nyheter

Ny konstruktionschef i Borga Plåt

Borga tror starkt på framtiden och som ett led i strategin att växa inom industribyggnation tillsätts Daniel Ljus som ny konstruktionschef. Han har en bred bakgrund inom stålbyggnadskonstruktion och en gedigen utbildning som kommer att hjälpa Borga i det fortsatta arbetet att utveckla och förbättra arbetsmetoderna inom projekteringsområdet.

Jag ser fram emot att få sätta mig in i Borgas byggsystem för hallar. Jag är säker på att jag kommer kunna bidra med mycket, inte minst att kvalitetssäkra och utveckla vårt arbete vidare, säger Daniel som även är certifierad stålkonstruktör.

Att dessutom få arbeta med ett team som är utspritt över flera geografiska platser ser jag som en intressant utmaning, avslutar Daniel Ljus.

Daniel har närmast haft rollen som uppdragsansvarig konstruktör på WSP när han nu tillträder rollen som konstruktionschef.

– Med Daniels utbildning i botten, kompletterat med sin samlade yrkeserfarenhet kommer han vara ett värdefullt tillskott till konstruktionsavdelningen på Borga, säger arbetschef Mattias Streith.