Nyheter

Produktnyhet: Carrier utökar sin PUREtec-familj

Carrier meddelar att AquaForce® 30XB/P-ZE-serien nu är tillgänglig med HFO R-1234ze, med ett mycket lågt GWP-köldmedium (Global Warming Potential) och en del av Carrier PUREtec™ -familjen med långvariga kylmedelslösningar.

Sortimentet täcker kylkapacitet från 200 kW upp till 1200 kW och har en säsongsbaserad energieffektivitet (SEER) på upp till 4,52 och en säsongsmässig energiprestanda (SEPR) upp till 6,19. Carrier, världsledande inom högteknologiska lösningar för uppvärmning, luftkonditionering och kylning, är en del av Carrier, en ledande global leverantör av innovativa värme-, ventilations- och luftkonditionerings- (HVAC), kyl-, brand-, säkerhets- och byggnadsautomationsteknik.

Bara några månader efter lanseringen av AquaForce® Vision med PUREtec kylmedium (30KAV / P-ZE) fortsätter Carrier att utöka sin PUREtec-familj genom lanseringen av 30XB/P-ZE-serien med köldmedier. Carrier har valt HFO R-1234ze med en GWP på mindre än ett för att förekomma den europeiska F-Gas-regleringens HFC-utfasning och för att erbjuda kunder långsiktighet.

30XB/P-ZE-serien är inte bara miljöanpassad, utan erbjuder också tillförlitlighet genom Carriers beprövade och pålitliga teknik. AquaForce®-serien är utrustad med Carrier 06T dubbelskruvkompressorer, och dess helt aluminiumbaserade mikrokanalvärmeväxlare Novation® med Super Enviro-shield™-beläggningar ger garanterad långsiktig optimerad prestanda.

– Utöver Carriers engagemang för miljöansvar, förkroppsligar 30XB/P-ZE också sin industriella expertis, säger Quentin Garcia San Mateo, product manager för Carrier och fortsätter:

– Enheten erbjuder specifika industrifunktioner med en optimerad kompressor och dedikerade alternativ för att perfekt uppfylla branschens förväntningar.

För mer information eller för att hitta din lokala återförsäljare, besök www.carrier.com