Nyheter

Ny spakspärr från Southco använder visuell åtkomstindikator

Southco har lagt till en ny version till sin framgångsrika produktlinje med spakspärrar, C2 Lever Latch. Den ger samma konsekventa kompression och vibrationsmotstånd som standard C2-serien, men har en färgkodad åtkomstindikator som gör det möjligt för användaren att se om spärren har öppnats.
C2 Lever Latch med visuell åtkomstindikator har ett litet, färgkodat fönster som syns för att övervaka spärrstatus. När fönstret är grönt har spärren inte öppnats sedan den senast återställdes. Om spärren öppnas växlar fönstret från grönt till rött, vilket signalerar att spärren har aktiverats. Indikatorn förblir röd vid efterföljande öppning eller aktivering. Den röda indikatorn kan återställas till grön med en enkel 90 graders vridning av säkerhetsnyckeln.
C2-serien är utformad för enkel, enhändig drift, och har en spolmonterad design och ett inbyggt handtag. C2-serien ger hög mekanisk prestanda och kompenserar för feljustering, vilket ger robust livslängd. Dessutom kan C2 med Visual Access Indicator installeras i samma panelberedning som den nuvarande C2-serien, vilket förenklar programuppgraderingar och finns med nyckel- eller verktygslåsalternativ för ökad säkerhet. Vidare levereras den nya C2-enheten med en integrerad stötfångare för att ge skrapfritt ingrepp med ramen för att skydda dess dekorerade eller överdragna yta.
Global Product Manager Loc Tieu tillägger:
– C2 Lever Latch med Visual Access Indicator erbjuder samma konsekventa funktion som vår standard C2-serie, men ger den extra fördelen av visuell övervakning av spärrstatus. Genom att låta slutanvändaren se om spärren har aktiverats, sparar C2 Lever Latch med åtkomstindikator tid eftersom användaren inte behöver öppna låset för att kontrollera utrymmen.