Nyheter

Ny fjäderbelastad låskolv från Southco passar tunna paneler

Southco har utökat sin linje med fjäderbelastade låskolvar med en ny thread-in-version som möjliggör snabb installation och borttagning av tunna paneler i trånga utrymmen.
Southcos senaste 56 Spring-Loaded Plunger är lämplig för paneler så tunna som 0.64 mm och har en tråd i designen som hjälper till att minska hårdvaruförlust och är tillgänglig med ett övergjutet huvud som kan användas för att beteckna åtkomst genom en rad standard- och anpassade färgalternativ.
Thread-in 56 Spring-Loaded Plunger bygger på Southcos linje med inpressnings- och flare-in-styles samt öppningsbara/icke-öppningsbara alternativ, vilket erbjuder mångsidighet för fästning och låsning för hand vid montering av dörrar, paneler och andra hårdvarukomponenter i tillämpningar där utrymmet är begränsat.
Den levereras med accentuerade huvudutföranden för att ge gott grepp, medan ett valfritt övergjutet kolvhuvud gör det möjligt för konstruktörer att enkelt ange åtkomstpunkter eller färgkodstillbehör för tillämpningens krav. En utdragbar stiftdesign förenklar placeringen av glidkomponenter.
Global Product Manager Jim Grady betonar:
– 56 Spring-Loaded Plunger-serien uppfyller den växande industriella utvecklingen mot tunnare och lätta paneler genom snabb handinstallation. De multipla installations- and suspensionsversionerna av våra fjäderbelastade låskolvar ger stor flexibilitet i design, särskilt i tillämpningar med begränsat utrymme, inklusive servrar och kommersiella belysningsarmaturer.