Nyheter

Ny försäljningskanal och lagerbeställning från TME

H & D Wireless, Svensk leverantör av IoT-moduler och IoT+ RTLS molnplattformar, har tecknat ett samarbetsavtal med Transfer Multisort Elektronik Ltd (TME) för distribution av H & D radiomoduler till den europeiska och globala marknaden. En första beställning har dessutom erhållits från TME på de högpresterande, Wi-Fi + Bluetooth-moduler, till ett ordervärde av ca. 10k USD.
Vi är mycket glada över att ha mottagit denna första volymbeställning från TME och etablerat en ny försäljningskanal för våra flaggskeppsmoduler, inklusive SPB228 och SPB209A. Vi förutser att med TME kommer kundbasen att öka snabbt. Produktfamiljen Accelerate © -modulen introducerades under Q1 /2018 och vi har redan mer än 30 kunddesigner med denna modulfamilj och vi gått in i volymproduktion, säger Pär Bergsten, VD och grundare av H & D Wireless AB.
Vi ser en växande efterfrågan på denna typ av trådlösa moduler med hög prestanda och branschstandardspecifikationer för Industry PC-modulen och den generiska IoT-marknaden, säger Pawe Sióda, Produktchef Microcontrollers, utvecklingsverktyg och kommunikationsmoduler, TME
Den totala trådlösa modulmarknaden förväntas växa med 20% årligen till 29 miljarder enheter år 2022, enligt Ericssons mobilitetsrapport.
Om H&D Wireless:
Om H&D Wireless: H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service).
Om Transfer Multisort Elektronik Ltd:
Transfer Multisort Elektronik är en av världens största distributörer av elektroniska, elektromekaniska, industriella automatiska komponenter samt arbetsplatsutrustning. Företaget sysselsätter mer än 800 anställda i sitt huvudkontor i Polen och dotterbolag i andra länder. TME levererar flera tiotusentals företag i 140 länder och skickar 5000 paket om dagen. Bland 250 000 produkter i vårt erbjudande hittar du varor som tillverkas av de flesta betydande producenter av elektronikkomponenter.