Nyheter

Plastteknik Nordic tar hjälp av Experter från svensk, dansk och norsk plast- och gummiindustri

Det kommer att sjuda av energi och nytänkande när mässan Plastteknik Nordic drar igång för två fullspäckade mötesdagar på Malmömässan den 8-9:e maj.
Att besöka Nordens största renodlade mässa för polymera material och bearbetning, ger garanterat en vision av hur framtidens plastbaserade produkter kan komma att se ut, kännas och tillverkas. Möten med fler än 150 marknadsledare samt visionära startup-företag kommer att ge inspiration, kunskap och nya leverantörer som resulterar i bättre, snyggare och mer hållbara plastprodukter.
När mässan arrangeras för 10:e gången, samlas hela plastvarukedjan vilket skapar en unik plattform för kunskapsutbyte och visionär samverkan. På utställarsidan finns de som tillverkar, säljer, processar, samlar in och återvinner plast. Och på besökarsidan ses OEM-företag och varumärkesägare från alla plastanvändande branscher, från automotive till leksaksindustrin
– Plastteknik Nordic är en väletablerad mötesplats med lojala besökare och utställare, men det gäller att inte bli för bekväm och bara köra på i gamla hjulspår. Vi jobbar tätt ihop med ett Advisory Board av experter från svensk, dansk och norsk plastindustri, som hjälper oss vidareutveckla mötesplatsen. Resultatet kommer absolut att märkas när vi slår upp dörrarna till Malmömässan den 8:e maj, säger Charlotta Nordenfelt, projektledare för Plastteknik Nordic 2019.
Besökarna kommer att få ta del av ett seminarieprogram där tyngdpunkten ligger på materialinnovation och cirkulära plastflöden, med talare från bl.a. IKEA, Stora Enso, Trioplast och RISE IVF.
www.easyfairs.com/sv/plastteknik-nordic-2019