Nyheter

SLD presenterar världens första dynamiska duoblixtljus

Strands Lighting Division (SLD) fortsätter att ligga i spetsen för teknisk utveckling inom fordonsbelysning genom att driva aktiv produktutveckling och effektiva produktionsprocesser. Nu lanseras världens första dynamiska duoblixtljus.

Det dynamiska duoblixtljuset fungerar väl för styling – slimmat, starkt med attraktiva funktioner. Kan kopplas in för att användas som blinkers. Lyser i två olika färger, orange och vitt. Huvudfunktionen är orange och är ECE R65 klass 2 godkänd, vilket gör att du som har arbetsuppdrag inom stat och kommun med fördel kan använda den i ditt dagliga arbete.

Klass 2 innebär att blixtljuset kan ställas om från dag- till nattläge. Dagläget ger en kraftfull lyskraft utan att kompromissa med det effektiva nattläget som gör att du undviker att blända dig själv och din omgivning under arbetets mörkaste timmar. Egenskaperna gör blixtljuset unikt inom sitt område.

Strands Lighting Division beskriver sig som ett nytänkande och passionerat varumärke med drivkraften att föra marknaden framåt genom att erbjuda den belysning som marknaden efterfrågar, i dag och i morgon.

– Duoblixtljuset är ytterligare ett bevis för vår passion för att driva produktutveckling. Strands ska vara det självklara valet för distributörer, fordonstillverkare, grossister och återförsäljare i Europa samt resterande världen, säger Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

  • Godkänd enligt ECE R65 Klass 2 – Omställbar mellan dag- och nattläge

  • 26 olika blixtljusmönster

  • Dynamisk funktion – Kan kopplas för att användas som blinkers

  • Slimmat – Bygger endast 10mm

  • Finns med 6 LED (Art. Nr 850130HP-A Orange), eller med 12 LED (Art. Nr 850135HP-A Orange +Vitt)

Foto: Anthony Serholt