Nyheter

Indoor Energy tecknar serviceavtal med Zinkgruvan Mining

Indoor Energy fortsätter att stärka sin marknadsposition, senast genom ett nytt avtal med Zinkgruvan Mining AB. Indoor Energy kommer att leverera tekniska tjänster inom ventilation, styr & regler och värme både ovan och under jord.

– Vi är glada över förtroendet vi fått av Zinkgruvan Mining. Vi tror att vi med vår spetskompetens och vår servicefokus kan skapa en bra grund ett långvarigt partnerskap. Vi har en lång erfarenhet ifrån att arbeta tätt med större industriföretag, säger Tomas Pettersson avdelningschef Örebrokontoret.

–Vi sökte en partner som har en helhetssyn och spetskompetens på teknisk service för att avlasta vår egen organisation och hjälpa oss att optimera och säkra driften. Efter ett flertal möten med Indoor Energy tog vi beslutet att, att byta leverantör och teckna avtal med Indoor, säger Jan Lundberg på Zinkgruvan Mining.

– Vi ser fram emot att bygga en långsiktig leverans med Zinkgruvan, jag tycker att vi haft en bra och klok dialog från start och jag uppskattar Zinkgruvans fokus på säkerhet och arbetsmiljö där alla är lika viktiga både leverantörer och anställda. Vi kommer att säkerställa en så effektiv drift av Zinkgruvans tekniska installationer som möjligt, säger Mats Bjelkevik VD Indoor Energy.