Nyheter

Ökat stöd för IoT i Dell Boomis integrationsplattform

Dell Boomi (Boomi), världsledande inom molnintegration och molnbaserad automatisering av arbetsflöden, meddelar idag lanseringen av en ny version av sin integrationsplattform (iPaaS). Den nya versionen omfattar utökat IoT-stöd för affärsresultat, accelererad integration och erbjuder nya funktioner för att skapa arbetsflöden med Low-Code och ökad produktivitet för utvecklare.

– Med den här versionen fortsätter Boomi att leverera på sin vision om det uppkopplade företaget genom att hjälpa kunder att nå affärskritisk information oavsett var den finns, säger Steve Wood, Chief Product Officer, Dell Boomi.

– I synnerhet levererar vi nya möjligheter för att hjälpa kunder att komma i mål med sin IoT-integration, så att de enkelt kan uppnå de affärsresultat de söker från sina strategiska investeringar i IoT.

Integration av IoT data
Integreringen av data från IoT enheter fortsätter att utvecklas och håller på att bli etablerad. Boomi löser det sista steget genom integrering av data från IoT-enheter med kundens befintliga applikationer både på plats och i molnet.

Integration med drag-och-släpp
Med den här utgåvan fortsätter Boomi att hjälpa kundens ökade implementering med flera förbättringar till utvecklingsgränssnittet samt nya och förbättrade kopplingar för Amazon Web Services (AWS), Salesforce, Google DFP, Google Bigquery, Hadoop, Box, Dynamics 365 för CRM, Quickbooks online, Coupa och Intacct.

End-to-end arbetsflöden
Nya möjligheter till utökad filhantering och databasstöd via Boomi Flow för att hjälpa kunder att skapa Low Code -tillämpningar och automatiserade arbetsflöden.

Ökad produktivitet för utvecklare
Ökad produktivitet för utvecklare med en konfigurationsbaserad Low Code -metod. Nya funktioner i den här utgåvan inkluderar Packaged Deployment, automatiserad autentisering, stöd för Swagger 2.0 och WSDL och även möjlighet att dela information med andra användare i Boomis användarcommunity.