Nyheter

Parker lanserar en ny omfattande katalog för sitt sortiment av kryogeniska ventiler från Bestobell för industriella gasapplikationer

Parker Hannifin, världsledande inom rörelse- och styrteknik, har lanserat en ny omfattande katalog som beskriver sitt sortiment av högpresterande kryogeniska ventiler från Bestobell. Ventilerna används för applikationer inom transport, förvaring och bearbetning av kondenserade gaser i extremt låga temperaturer.Parker är en marknadsledande tillverkare av kryogeniska ventiler. Parkers 70-sidiga katalog innehåller omfattande teknisk information om produkter och konstruktionsmaterial samt detaljerad information om konstruktionsöverensstämmelser, certifieringar och godkännanden. Parkers Bestobell-ventiler är konstruerade och tillverkade i enlighet med ASME B31.3, BS EN 1626 och BS ISO 21011 och uppfyller kraven i direktivet om tryckbärande anordningar (EU PED 2016): 2014/68/EU.)Katalogen erbjuder också detaljerade beställningsavsnitt för varje ventiltyp med förenklad artikelnumrering, vilket gör att användarna enkelt kan anpassa produkten enligt sina specifikationskrav. En komplett lista över reservdelar har lagts till i katalogen, med förenklad artikelnumrering för att underlätta för kunden. Alla artikelnummer i den nya katalogen ingår i Parkers kärnsortiment och är tillgängliga för tillverkning.Monteringsvägledning för varje ventiltyp har inkluderats för att säkerställa att ventilerna monteras i korrekt riktning. Det finns detaljerade instruktioner i monterings-, drift- och underhållsanvisningarna (IOM:erna) för varje produktserie, vilka kan laddas ner från Parkers webbplats.Parker Bestobells sortiment omfattar kryogeniska manuella och aktiverade kägel-, sluss- och kulventiler samt backventiler, säkerhets- och termiska övertrycksventiler, silar, påfyllningsblock och tryckregulatorer. Alla ventiler är konstruerade för att uppfylla industrins krav på att kunna klara temperaturförändringar och eventuell utvidgning eller sammandragning och för att undvika att fästet blir deformerat. Ladda ner katalogen här för att se hela sortimentet.