Nyheter

Får Industrins pris i Techarenan Challenge

Jag är oerhört stolt över att vi vinner Industrins pris, säger Krister Werner, vd påFerroamp. Vi ser en ökad efterfrågan på lösningar för att möta kapacitetsproblemen i elnätet och att vi vinner Industrins pris är ytterligare en bekräftelse på att vårt innovativa EnergyHub-system behövs i den pågående energiomställningen. Våra produkter och system ligger helt rätt i tiden,säger Ferroamps vd Krister Werner.

Techarenan Challenge är entreprenörstävlingen som korar Nordens främsta startup och tillväxtbolag. När tävlingen idag avgjordes stod det klart att Ferroamp vinner Industrins pris 2021.

Ferroamp utsågs tidigare i år till finalist och därmed ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag i entreprenörstävlingen Techarenan Challenge. Under Techarenan Summit 2021 koras vinnarna och Ferroamp tog hem segern i kategorin Industrins pris.

Ferroamps grundare och CTO Björn Jernström genomförde finalpitchen som tog Ferroamp till seger i kategorin Industrins pris.

Det är fantastiskt roligt att vi vinner Industrins pris. Det var hård konkurrens med många intressanta och duktiga företag bland finalisterna. Priset är ett kvitto på nyttan med vår innovativa teknik, som gör fastighetsägare till en del av lösningen på effektbristen och tar oss mot ett mer hållbart samhälle,säger Björn Jernström, grundare och CTO på Ferroamp.