Nyheter

Ledningsförändring på Rejlers

Rejlers vd och koncernchef Viktor Svensson och Rejlers Sveriges vd Jonas Thimberg har kommit överens om att Jonas idag lämnar sin befattning som vd för den svenska verksamheten.

Jonas Thimberg har arbetat inom koncernen i 17 år. Bland annat som regionchef för Västsverige, divisionschef för Installation och vice vd i Rejlers Sverige. Sedan januari 2016 har Jonas Thimberg varit vd för Rejlers Sverige AB och ingått i företagets koncernledning.

– Jonas Thimberg har under 17 år bidragit till att utveckla Rejlers som bolag och jag tackar honom för den utmärkta insats han har gjort för Rejlers. Jag går härmed in även som tillförordnad vd för den svenska verksamheten och parallellt har rekryteringen av en vd för Rejlers Sverige inletts. Nu fortsätter arbetet mot ett mer effektivt, lönsamt och hållbart Rejlers, säger Viktor Svensson.