Nyheter

Första större beställning av nya lampor för industri

Industri Uni-light har genom sin svenska distributör fått den första större beställningen på 65 st High Bay lampor från Sandvik. Ordervärdet för Uni-light är drygt 100 kkr och leverans kommer att ske direkt efter påsk.

Uni-light har under hösten 2017 tagit fram denna nya lampa för installation i lokaler med höga takhöjder, i huvudsak industrin. Lampan är unik i sitt slag då den inte har ett drivdon. Uni-light bedömer att man är först i världen med denna teknik. Den har större ljusutbyte och vikten är dessutom mindre än hälften av motsvarande standardlampor. Tre första installationer gjordes i januari hos SKANSKA, Sandvik och ett svenskt gjuteri med ‘aggressiv miljö’. Detta har nu alltså resulterat i en första beställning av en större installation hos Sandvik

De omedelbara intrycken och reaktionerna hos kunderna är mycket positiva och intresset är stort. Uni-light förväntar sig att denna nya lampa kommer att bli väl mottagen av många industrier.