Nyheter

Möt lösningarna: Rätt solcellslösning med Fronius

Intersolar Europe 2024 kommer Fronius att presentera ett komplett utbud av effektiva och långsiktiga energilösningar. Under mottot ”Meet the solutions” kommer det familjeägda företaget att visa upp sina solenergilösningar som en holistisk leverantör på världens ledande mässa för solcellsindustrin. 

Intersolar Europe kommer att hållas i München från 19 till 21 juni 2024. Fronius lyfter fram sitt engagemang för europeisk tillverkning, kvalitet och säkerhet med en utställningsyta på 676 m2. Familjeföretaget kommer att använda detta utrymme för att presentera nya produkter, kompletta och hållbara solcellssystem och skräddarsydda reservkraftslösningar. 

Designad med lösningar i åtanke

Fronius är mycket mer än bara en vanlig tillverkare av växelriktare. Sedan många år tillbaka har solcellsexperterna från Oberösterreich ägnat sitt kunnande åt att utnyttja solens kraft för varje del av det dagliga livet. Fronius drivs alltid av visionen om ”24 timmars sol”, en värld som drivs av 100 % förnybar energi.

Det familjeägda företaget ökar takten mot energiomställningen med flerfaldigt prisbelönta produkter som Fronius GEN24 inverter-produktfamiljen, som tillsammans med ett BYD batterilagringssystem regelbundet når höga placeringar i Energy Storage Inspection som drivs av Berlin Yrkeshögskolan, och Fronius Wattpilot Home 11 J, som blev vinnare i ADAC PV-laddningslösningstestet i oktober 2023.

Dessa utmärkelser är välförtjänta, eftersom de flexibla produkterna och lösningarna från Fronius inte bara fungerar perfekt tillsammans utan också kan även vara optimalt anpassad till kundernas individuella behov tack vare smart teknik. Fronius har rätt lösning för alla, från nybörjare till PV-experter.

Förutom övertygande teknik och design sätter företaget också nya standarder med underliggande processer i tillverkning och leveranskedjor.

Foto: [email protected]