Nyheter

YASKAWA Sweden Tour – fortsätter från norr till söder

Har du frågor när det gäller att automatisera med robot? Nu fortsätter Yaskawa Nordic sin Sverigeturné under höst och vinter där man bjuder in till korta informella träffar därman kan ställa frågor om robotautomation och pröva på olika programmeringsmetoder.

Med SmartPendant pekskärm till exempel har man ett användarvänligt gränssnitt lämpligt för den som vill ta steget från manuell till robotbaserad automation. Programvaran gör det lätt att steg för steg bygga upp ett robotjobb med färdiga avsnitt för exempelvis palletering och vision-system.

– Det som är viktigast för oss med vår Sverigeturné är att träffa de som jobbar med automationsfrågor ute i verkligheten och ta del av deras erfarenheter, säger Henrik Arvidsson, säljchef för Sverige. Man lär sig något nytt varje gång!

Under hösten kommer Yaskawa att besöka Jönköping, Fjälkinge (Kristianstad), Skellefteå, Malmö, Göteborg och Växjö.

I samband med Elmia Subcontractor i november arrangerar man ett Öppet hus på sitt Jönköpingskontor, nära mässområdet.