Nyheter

Rejlers förvärvar Elproj teknik AB

Som ett led i bolagets strategi att växa har Rejlers idag ingått avtal om att förvärva teknikkonsultbolaget Elproj teknik AB i Oskarshamn. Elproj teknik AB har 18 medarbetare med spetskompetens inom elkraft, automation och installationsprojektering. Förvärvet stärker Rejlers närvaro och erbjudande i regionen.

– Våra tjänster kompletterar varandra väl och vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda fler och bredare uppdragsåtaganden och projektleveranser åt våra kunder i Oskarshamn med omnejd, säger Nils Börjesson, Business Area Manager på Rejlers.

Elproj teknik AB omsätter ca 24 MSEK årligen och har en god lönsamhet. Några av kunderna är Scania, Trafikverket och OKG. Bolagets nuvarande tre ägare fortsätter att arbeta operativt i verksamheten efter förvärvet.

– Vi är imponerade av Rejlers företagskultur och synsätt på ledarskap och medarbetare. Med den nya visionen har Rejlers påbörjat en spännande resa och vi ser fram emot att bidra med vår kunskap och kompetens, säger Lennart Karlsson, VD Elproj teknik AB.

Om Rejlers
Rejlers är en av Nordens ledande teknikkonsulter. Med vår vision “Home of the learning minds” som riktmärke, skapar man en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Ett ökat lärande som skapar mervärden både för kunder och medarbetare.

Bilden:
Fr v Nils Börjesson Rejlers och Lennart Karlsson Elproj teknik AB.
Bild: Rejlers