Nyheter

Cell Impact rekryterar COO

Cell Impact AB har rekryterat Tord Lätt till företagets ledningsgrupp i rollen som COO (Chief Operating Officer). Tord är 53 år och har en solid operativ bakgrund med ett stort inslag av uppbyggnad och effektivisering av industriell produktion. Han tillträder befattningen under december månad och kommer att ansvara för att utveckla och leda Cell Impacts operativa verksamhet.

Tord har under ett halvår varit verksam som konsult hos Cell Impact med uppgift att bland annat stödja utvecklingen av nästa generations produktionslina. Han har tidigare innehaft olika lednings- och produktionsroller i producerande bolag. De senaste tre åren har han varit verksam som konsult inom lean och företagsutveckling, och innan dess var han vd för det tillverkande bolaget Spicer Nordiska Kardan.

– Det glädjer mig att kunna rekrytera en person med så vass produktionskompetens som Tord, säger Pär Teike, vd på Cell Impact. Tidpunkten är rätt när vi nu ökar produktionen och bygger upp vår operativa organisation. Med sin erfarenhet av högvolymsproduktion till krävande kunder i fordonsindustrin är Tord ett välkommet nytillskott för att leda och utveckla Cell Impacts produktion.