Nyheter

QTF ställde ut på Skånes Energiting 2019

Ett par hundra yrkesverksamma inom energiområdet samlades på Skånes Energiting – Skånes största årliga konferens för energifrågor – för att lyssna på föreläsare, besöka utställare och träffas och diskutera kring temat effekt och energi den 4 juni på Malmömässans konferenscenter.
En bred grupp deltagare; offentliga tjänstemän, fastighetsbranschen, energileverantörer, konsulter, politiker och utställare av energirelaterade produkter fanns på plats för att lyssna på bl.a. Markku Rummukainen, klimatforskare och professor vid Lunds Universitet; Saira Alladin, Årets kraftkvinna 2018, regionchef på Sweco; Johan Ehrenberg, entreprenör och debattör, m.fl.
QTF var en av 16 utställare som fick mycket intresse och kontakter i sin monter.
QTF Sweden AB, med huvudkontor i Kalmar, arbetar i hela Sverige med avgasning och rening av systemvätskor i värme-, kyl- och ÅV-system i kommersiella fastigheter inom både industrin och offentliga verksamheter. Man erbjuder en 6-stegsmetod med bl.a. besiktning, rengöring, snabbavgasning och underhållsavtal för att optimera systemvätskan och därmed funktionen i systemen. Metoden kallas QTF-metoden.
Bilden:
Stort intresse för QTF-metoden på Skånes Energiting.
Bild: HW, QTF