Nyheter

Nytt manöverdon för tunga tillämpningar

Southco breddar sin framgångsrika serie med mekaniska manöverdon med en ny version som kombinerar pålitlig manövrering med modern design. AC-11 Actuator är konstruerad av höghållfasta, korrosionsbeständiga material, och har ett ergonomiskt handtag som är idealisk för fjärrstyrning av spärren i tunga tillämpningar.
AC-11 Actuator har en oval ram som kompletterar modern industriell styling och en flushmonterad design som minimerar utsprånget. Handtaget kan enkelt aktiveras med en handske, och ger fjärrmanövrering av en spärr i utmanande miljöer. AC-11 finns i både låsande och icke-låsande versioner och ger direkt, singel eller multipunktaktivering av en ansluten spärr. När det kombineras med Southco R4 Rotary Lock och AC Cables, skapar AC Actuators ett komplett rotationslåsningssystem (Rotary Latching System) som ger säker och pålitlig fjärrlåsning för inre och yttre tillämpningar.
Product Manager Cindy Bart tillägger:
– Southcos AC-11 Actuator är väl lämpad för tillämpningar som motorfordon och industriutrustning med modern estetik. Den avrundade kanten ger en snygg look som kompletterar tillämpningar där både tung drift och design är kritiska, samtidigt som man ger pålitlig fjärrmanövrering av en ansluten spärr.