Nyheter

Everest utnämner HCL Technologies som ledande aktör

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL), har utnämnts som ledande aktör bland de 20 företag som har analyserats för Everest Groups rapport IT Infrastructure Services Automation – Market Trends and Services PEAK Matrix™. HCL uppmärksammades som ledare för sin produktportfölj DRYiCE™, vilken Everest lovordar för dess starka automations- och analytics-funktionalitet.

– Redan från början har HCLs mål med DRYiCEs produkt- och plattformsportfölj varit att ständigt ligga i framkant inom infrastruktur när industrin nu går mot en automatisering i alltmer digitala och globala miljöer, säger Kalyan Kumar, Corporate Vice President & CTO IT Services, HCL Technologies. DRYICE-baserade produkter och plattformar har traditionellt hjälpt våra kunder att omvandla och förenkla sina IT-verksamheter. Genom att utnyttja artificiell intelligens, maskininlärning och automation avser vi att kontinuerligt kunna leverera kvalitetstjänster och insikter till våra kunder. Denna topplacering från Everest Group är ett kvitto på att vårt engagemang för att hjälpa kunderna att nå framgångar.

HCL Technologies DRYiCETM är ledande när det gäller att utforma AI-drivna produkter och plattformar, som utnyttjar AI- och automationsteknologi för att säkerställa att IT stödjer dynamiska affärsmiljöer genom att korta ner utvecklings- och testcyklerna och att automatisera transaktionsaktiviteter. Detta gör det möjligt för IT-teamen att fokusera ännu mer på värdeskapande aktiviteter, som till exempel förbättrad användarupplevelse och produktivitet, samt kortare tid från produktion till produktlansering.

– DRYiCE omfattar kvalitativa företagslösningar för att omvandla kundernas IT- och affärslandskap. HCL gör betydande investeringar för att införa AI och relaterad teknologi i DRYiCE-ekosystemet, säger Ashwin Venkatesan, Practice Director, Everest Group. Allt fler inför DRYiCE-portföljen och kunder upplever att de får betydande automationsfördelar.

Everest Group citerar flera områden där HCL Technologies utmärker sig, inklusive marknadsframgångar, teknologi, tjänstekapacitet, innovation och investeringar, samtidigt som man även lyfter fram HCLs värdeskapande och lovordar företagets vision och strategi.