Nyheter

Eaton Sverige växlar upp – anställer elva personer

För att förstärka den svenska organisationen har Eaton nu anställt elva nya personer inom sälj, service, teknisk support och produkt. Nu söker Eaton efter ytterligare fyra personer som ska befästa bolagets position som världsledande inom elbranschen.

Eaton Sverige befinner sig i en expansiv period och har nu förstärkt organisationen med elva personer inom en rad områden. Bland annat har bolaget anställt Torbjörn Melin som servicechef och Anna Turunen som chef för teknisk support och produktcheferna. Båda kommer även att ingå i ledningsgruppen. Därutöver har Eaton rekryterat en produktchef för industrikomponenter, en regionsäljare, en säljare mot energiverk, en servicekoordinator och en servicetekniker – för att nämna några (se hela listan nedan).

För att bemöta den allt större efterfrågan planerar Eaton att anställa ytterligare fyra personer: två servicetekniker, en säljare för IT-kanalen samt en person för teknisk support.

– Det känns framförallt roligt att göra de här rekryteringarna men också nödvändigt med tanke på efterfrågan. Men vi är ännu inte helt i hamn och letar fortfarande efter fyra nya ansikten, säger Roger Kvist, Eatons Sverigechef.

Nya personer hos Eaton:

Jonas Palo – regionsäljare mot elinstallatörer samt små- och medelstora industrikunder

Fredrik Lundin – key account manager

Magnus Johansson – säljare elnätsbolag och nätstationstillverkare

Dean Rnjak – verkstadsmontör

Torbjörn Melin – servicechef

Louise Buchmann – servicekoordinator

Kenneth Ljungström – servicetekniker

Johan Nilsson – servicetekniker

Anna Turunen – chef för teknisk support och produktcheferna

Louise Eliasson – teknisk support

Mattias Johansson – produktchef för industrikomponenter

Om Eaton:
Eatons elverksamhet är globalt ledande med expertis inom kraftdistribution och kretsskydd, avbrottsfri kraft, styrning och automatisering, belysning och säkerhet, konstruktionslösningar och kopplingsenheter, lösningar för tuffa och farliga miljöer samt tekniska tjänster. Eaton är genom sina globala lösningar utrustat för att svara på de viktigaste utmaningar inom strömhantering som vi har idag.