Nyheter

Seeq deltar på OSIsoft PI Worlds användarkonferens i Barcelona

Presentationer lyfter fram utökad användning av Seeqs avancerade analyser för att hitta kunskaper i produktionsdata för processtillverkare.

Seeq, en ledande leverantör av avancerade analyslösningar för processproducerande företag, kommer att vara en Gold Sponsor vid OSIsoft PI World Barcelona, den största samlingen av OSIsoft-kunder och partners utanför USA. Seeq bygger på maskininlärning och big data för att påskynda tiden till insikt för diagnostisk samt beskrivande och prediktiv analys. Seeq-presentationer och samtalskonferenser kommer att omfatta resultat som är typiska för fördelarna som Seeq-användare upplever inom olje-, gas-, kraft-, läkemedels-, kemi-, energi-, gruv-, mat-, dryckes- och övrig processindustri.

– Passionen att skapa ännu mer värde från data i OSIsoft PI-systemet och leverera kundcentrerade lösningar från vårt partnersamfund är verkligen anmärkningsvärt, säger Tim Johnson, Senior Director of Partners and Resellers, OSIsoft. Tillsammans kan Seeq och OSIsoft hjälpa företag förbättra sin verksamhet och sina produktionsresultat genom avancerad analys vilket visas av våra gemensamma kunder och partners.

Förutom Gold Sponsorship av PI World och presentationer i Oil & Gas and Marketplace-spåret, kommer flera av Seeqs europeiska partners att visa sina supportinsatser för Seeq i egenskap av systemintegratörer och oberoende programvaruleverantörer. Seeqs partnernätverk omfattar nu dussintals partners på sex av de sju kontinenterna.

Utvalda partners som deltar i PI World med Seeq omfattar Amitec i Oslo, Norge, Wersys i Köln, Tyskland, Servelec i Storbritannien och Magion i Haag, Nederländerna.

– Med vårt starka och långvariga 20-åriga partnerskap med OSIsoft har vi sett våra kunder lagra och hantera ökade datamängder i OSIsoft PI-systemet, säger Børre Heggernes, CTO för Amitec. De behöver snabbare och smartare sätt att utnyttja dessa data för att förbättra verksamheten, och Seeq låter dem göra just det.

Seeq-presentationer inkluderar en gemensam session med OSIsoft i Oil & Gas Industry-spåret, med Seeq CTO Brian Parsonnet som diskuterar användarfall med Seeq. På marknadsplatsen kommer Mike Purcell, Managing Director EMEA på Seeq att ge en introduktion till Seeq.

– Fördelarna med OSIsoft och Seeq-samarbetet visar hur våra kunder uppnår förbättrade produktionsresultat med våra produkter, noterar Steve Sliwa, medgrundare och CEO på Seeq Corporation. Deras framgång och återkoppling kring produktkraven har lett till den innovativa och lättanvända avancerade analysapplikation som Seeq är idag.

De senaste utgåvorna av Seeq har fokuserat på att möjliggöra större implementeringar genom skalbarhetsfunktioner och gör Seeq-applikationerna enklare att använda. R20-funktioner, som släpptes i juni 2018, inkluderar möjligheten att ha live-uppdateringar till Seeq Topics, som publicerar kunskaper från Seeq till andra användare; utökad maskininlärningsfunktionalitet för kunder som gör prediktiv analys med Seeq; och en förbättrad sökmodell för kunder som får tillgång till kontextuella data från SQL-baserade datakällor för att ge snabbare anslutningar till big data-källor.