Nyheter

Schneider Electric lanserar ny UPS för små och medelstora företag

Schneider Electric lanserar nu den nya UPS:en Easy UPS 3S som skyddar kritisk utrustning från skador vid till exempel strömavbrott. UPS:ens flexibilitet och många applikationer gör att den passar alla små och medelstora företag inom flera industrier och miljöer.

Easy UPS 3S är en 10-40kVA-UPS för avbrottsfri kraft med en kompakt design. UPS:en är enkel att installera, använda och underhålla. Den skyddar kritisk utrustning i många slags miljöer från skador vid strömavbrott, strömspikar och andra störningar. Den finns med eller utan batterier.

– Easy UPS 3S möter marknadens efterfrågan på en lösning som erbjuder strömtillförsel, tillförlitlighet, hanterbarhet, kvalitet och bekvämlighet i världsklass för små och medelstora företag, datacenter och produktionsanläggningar. Med sin enkelhet, konkurrenskraft och mångsidighet är den idealisk för ett brett spektrum av industrier och miljöer, säger Gustav Gustavsson Klippel, säljchef för affärsområdet IT Division på Schneider Electric Sverige.

UPS:en är robust med ett starkt överbelastningsskydd i en kompakt och lätt design. Den har konstruerats och testats i enlighet med Schneider Electrics rigorösa procedurer, vilket gör att den passar utmärkt för till exempel enklare datacenter, industriella miljöer och kommersiella fastigheter.

Den har ett intuitivt och användarvänligt grafiskt gränssnitt för enkel konfiguration och övervakning, och kunder kan övervaka och hantera dess status på distans via mobilen eller surfplattan genom mjukvara från Schneider Electric.

Kort om Easy UPS 3S:
Möter branschens standard för 10-40kVA UPS:er med effektivitet på upp till 96 procent i läget double conversion och upp till 99 procent i ECO-läge.
Driftstemperatur på upp till 40ºC
Skyddande beläggning på komponenter för att klara tuffa miljöer
Enkelt att byta dammfilter
Enkel serviceåtkomst via den magnetiska frontpanelen
Internt, externt och tredjepartsalternativ för batteri
Enkel övervakning och hantering med EcoStruxure IT: s molnbaserade, eller lokalt installerade mjukvara, vid köp av det valfria nätverkskortet. Mer information på www.schneider-electric.com/ecostruxure-it
Kunder kan få hjälp av Schneider Electric att installera och konfigurera Easy UPS 3S för optimal prestanda, tillförlitlighet och säkerhet och Schneider Electrics lokala servicetekniker hjälper kunder med underhåll och service under UPS:ens hela livscykel.