Nyheter

Veidekke väljer Zenergy ZIP-Entreprenadmoduler vid etablering av industriverksamhet i Landvetter

Zenergy har erhållit en beställning från ett bolag inom Veidekke-koncernen om köp av 12 Zenergy ZIP-Entreprenadmoduler till ett värde om ca 3 MSEK för användning vid utökning av täkt-, återvinning- och asfaltsverksamhet i Härryda kommun (fd Landvetterkrossen).

Tillverkningen av ZIP-Entreprenadmodulerna påbörjas inom kort, och etableringen beräknas bli klar under den första hälften av september.

– Vi är glada över att Veidekke väljer oss som leverantör till det här projektet. Beställningen visar även tydligt att vårt utbud av ZIP-Entreprenadmoduler passar väl för de allra flesta typer av fastighetsprojekt, säger Zenergys VD Olle Magnusson.

Zenergys energieffektiva och brandsäkra ZIP-Entreprenadmoduler, med en stomme bestående av bolagets patenterade ZIP-Element, har tillverkats i mer än 1 500 enheter sedan lanseringen 2009. Konstruktionen har prisats för sin energieffektivitet och brandsäkerhet, entreprenadmodulerna finns att tillgå i flera olika basvarianter som anpassats för olika typer av fastighetsprojekt och kundgrupper.