Nyheter

Miljonorder på Lightfry från USA

EatGood Sweden AB har fått en order från distributören, HB Specialty foods, i USA på ytterligare en full 20 fots container med leverans av Lightfry-enheter.

De första Lightfry-enheterna har redan installerats hos kunder och det känns extra bra att så här i ett tidigt stadie, efter erhållande av alla certifieringar och godkännanden för USA, få en följdorder från världens största marknad. Ordern är värd strax under 3 Msek och är såld enligt ordinarie exportprislista.

Äntligen kan väntande kunder få leverans av Ligthfry enheter i en större omfattning när alla certifieringar är klara och Eatgood har erhållit en godkänd fabriksinspektion. Nu kan Eatgood fokusera på löpande produktion för att tillgodose behovet och efterfrågan från USA marknaden. För att klara av produktionen så kommer nyanställningar bli aktuellt.

– De första Lightfry enheterna har redan levererats och installerats hos kund och nu ser vi fram emot att kunna diskutera utleveranser av Lightfry-enheter konkret med kunderna och dra upp planer gemensamt i större omfattning, säger Henrik Önnermark VD i Eatgood Sweden AB.