Nyheter

OrganoWood AS: Ramavtal med Løvenskiold Handel AS/Maxbo i Norge

OrganoClicks dotterbolag OrganoWood har tecknat ett ramavtal med Maxbo om återförsäljning av OrganoWood®-modifierat virke i Norge. Maxbo har totalt 60 byggvaruhus, spritt över hela Norge och är en av de ledande byggvarukedjorna på den norska marknaden.

– Løvenskiold, som eier og driver Maxbo-kjeden, opplever økt etterspørsel etter miljøvennlige og bærekraftige materialer med unike egenskaper. Som del av selskapets miljøstrategi er det derfor naturlig å kunne tilby OrganoWood® til våre kunder, sier Kategorisjef Rune Kjølberg i Løvenskiold Handel.

–  MAXBO har en solid position på norska marknaden med över 60 MAXBO byggvaruhus, MAXBO stormarknader och MAXBO Proff. Att snabbt öka antal återförsäljare i Norge ör en viktig pusselbit i OrganoWoods satsning 2018. Avtalet med Løvenskiold är en viktig del av den strategin, säger Jens Hamlin, VD OrganoWood.

Avtalet träder i kraft per dagens datum och Maxbo kommer börja sälja OrganoWood®-virke inför vårsäsongen 2018.