Nyheter

Northvolt och SKF bland talarna på ThinkX

Digitaliseringen skapar stora möjligheter för industriföretagen att bli mer effektiva, sänka sina kostnader och hitta helt nya intäkter. Men hur kan man som företagsledare tillämpa alla teorier i verkligheten? Industri 4.0 är ett av de teman som valts ut till det exklusiva VIP-seminariet ThinkX den 12-13 mars i Stockholm – anordnat av Singularity University och SAP.

Där kan företagsledare från hela Norden lyssna till talare från bland annat Thürmer Tools, Northvolt och SKF.

Erick Thürmer är VD på danska Thürmer Tools och pratar om industri 4.0. Erick är exponentiell entreprenör och en uppskattad talare världen över.

Sara Hermansson är ansvarig för kundprojekt inom batterisystem på Northvolt, dvs allt som rör den mekaniska och elektriska monteringen av celler och den mängd programvara som behövs. Hon pratar om hur Northvolt ska bygga världens grönaste batteribransch.

Torsten Nordgren är Director Transformation & Strategic projects på SKF och pratar om nästa steg inom industri 4.0.

Om ThinkX
ThinkX är ett tvådagarsseminarium som anordnas av SAP och den digitala tankesmedjan Singularity University tillsammans med partnerföretagen Intel, Deloitte, Hewlett-Packard Enterprise och Tele2.

Deltagarna bjuds in exklusivt och består av företagsledare, IT-chefer och politiker från hela Norden. Syftet är att utforska ny terräng och tänka exponentiellt. Med hjälp av Singularity Universitys uppmärksammade innovationsplattform omsätts sedan tankarna i praktiken med konkreta tillvägagångssätt för digitalisering.

På ThinkX återfinns experter inom bland annat framtidens handel, industri 4.0, digital tillverkning, blockkedjor, maskininlärning, cybersäkerhet, artificiell intelligens och analys.

Bland talarna finns företagsledare och experter från bland annat IKEA, SKF, Northvolt, Hemköp, Nordea, Nordnet och Klarna.