Nyheter

Lyckad invigning av kioskprojektet i Maharastra

Jodab har erhållit ett vattenkioskprojekt i delstaten Maharastra och har skrivit ett lokalt samarbetsavtal med G.P. Consultancy för projektet. Invigningen av projektet skedde i staden Katol, där 5 vattenkiosker ställts ut, söndag den 4 mars 2018. Planering av invigningen har skett med bolagets samarbetspartner och stadens vattenansvariga, inom Katol Municipal Council.

Inbjudna prominenta gäster deltog vid invigningen, bland annat Mrs. Vaishali Thakur, ”President of Katol City Council”, Mrs. Shalinitai Bansod, ”Chairman of Women & Child Welfare Committee och Konsul Mr. Nils Elisasson från Sveriges Konsulat i Mumbai. Josab representerades av VD Dennis Thazhamon, och ett flertal medarbetare från Josab India Pvt Ltd. Se länk nedan från Nagpur Today.

Johan Gillgren, VD, Josab International AB, säger att:

– invigningen var en stor framgång för Josab, och redan vid invigningen visades ett stort intresse från andra städer av Josabs teknik, varför vi ser fram emot den fortsatta expansionen i Indien med stor tillförsikt.  

Dennis Abraham, VD, Josab India Pvt Ltd, säger att:

– Invigningen gick planenligt och intresset för Josabs projekt är mycket stort. Många är nyfikna och intresserade av den ekologiska reningstekniken som kan ge kvalitativt vatten till den stora mängden människor som idag inte har råd att köpa motsvarande vatten i staden.