Nyheter

Med grön energi i blickfånget

Fred. Olsen Renewables är ett norskt familje-kontrollerat bolag som utvecklar, bygger och äger anläggningar för förnybar energi. Bolaget har över 30 års erfarenhet av vindkraft och driver idag 12 stora vindparker i Sverige , Norge och Skottland.

Vår äldsta vindpark, Brockloch Rig, har ägts och drivits i 28 år. Våra senast byggda vindkraftverk drifttogs inom Fäboliden vindpark december 2023.

Fred. Olsen Renewables har en genuin vilja att möjliggöra omställningen till ett hållbart samhälle. Där vi etablerar oss blir vi en del av lokalsamhället under en väldigt lång tid. Vi eftersträvar därför en god dialog med berörda, anpassning av parken och samverkan med externa parter.

Läs mer om vår verksamhet på hemsidan och välkommen att kontakta oss.

Ander Strandh

Projektutvecklare, Jönköping [email protected]

070-252 61 75

Johan Lindberg

Utvecklingschef, Umeå

[email protected]

073-066 93 48