Nyheter

Wibax har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Wibax har för tredje året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt.

– Wibax är ett av tjugo ”Best managed companies” i Sverige, vi är så grymt stolta! Tack Deloitte för utmärkelsen!

Best Managed Companies grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 och 2019 delades utmärkelsen ut för första gången. Syftet är att lyfta fram välskötta svenska privata bolag som utgör en viktig del av svenskt näringsliv.

– Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 21 bolag och fira deras framgångar. Samtliga bolag på årets lista visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa välfungerade processer och en positiv kultur, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

Sweden’s Best Managed Companies, som i år delas ut för sjätte året, är en kvalitetsutmärkelse som tilldelas svenska privata företag utifrån kriterier som bedömer strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling.