Nyheter

Odfjell Technology säkrar 3-årskontrakt för rörledningstjänster med COSL Drilling Europe

Odfjell Technology, en ledande leverantör av borr- och brunnstjänster, har säkrat ett viktigt kontrakt med COSL Drilling Europe AS. Den fasta delen av kontraktet, värt cirka 160 miljoner NOK, omfattar Tubular Running Services har en löptid på tre år, med option på ytterligare två ettårsperioder.

Avtalet mellan Odfjell Technology och COSL Drilling Europe AS understryker förtroendet för Odfjell Technologys expertis och förmåga inom branschen. Enligt villkoren i kontraktet kommer Odfjell Technology att tillhandahålla omfattande Tubular Running Services, vilket säkerställer en smidig och effektiv drift av COSL Drilling Europe AS:s offshore-borrningsaktiviteter.

– Vi är glada att kunna tillkännage detta betydande kontrakt med COSL Drilling Europe AS, säger Elisabeth Haram, EVP för Well Services. Detta kontrakt stärker ytterligare vår långvariga relation med COSL och visar deras förtroende för Odfjell Technologys förmåga att leverera högkvalitativa tjänster. Vi ser fram emot att utnyttja vår expertis och kapacitet för att stödja COSL Drilling Europe AS:s verksamhet under de kommande åren.