Nyheter

Medina Sundström ny chef för affärsområdet Process Automation på Siemens Digital Industries i Sverige

Medina Sundström är från och med 1 maj ny chef för affärsområdet Process Automation på Siemens Digital Industries i Sverige.

Medina Sundström är utsedd till ny Sverigechef för affärsområdet Process Automation, som är en del av Siemens Digital Industries. Hon kommer närmast från rollen som Nordic Business Development Manager inom samma verksamhet.

Dessförinnan har Medina haft flera roller inom försäljning på Siemens Digital Industries, bland annat som ansvarig för vertikalerna Pharma, Water & Wastewater, Chemical och Food & Beverage i Sverige.

– Jag är otroligt stolt och entusiastisk över att ta över rollen som chef för affärsområdet Process Automation på Siemens Digital Industries i Sverige. Jag ser fram emot att fortsätta driva innovation och digital transformation inom området, och skapa värde för våra kunder och partners med stor fokus på hållbarhet. Tillsammans med det fantastiska teamet är jag helt övertygad om att vi kommer att fortsätta leverera framstående lösningar och stärka vår position som en ledande aktör på marknaden, säger Medina Sundström, ny chef för affärsområdet Process Automation på Siemens Digital Industries i Sverige.

Medina började i sin nya roll den 1 maj 2024.