Nyheter

Watson-Marlow har vidareutvecklat sina panelmonterade OEM-slangpumpar – DriveSure™ med den senaste tekniken

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) erbjuder avancerade DriveSure™-motorer med senaste tekniken integrerad i en komplett panelmonterad lösning för peristaltisk pump. Riktad I första hand till utrustning tillverkare (OEM).

Med Ethernet/IP och Profinet som standardalternativ förenklar DriveSure integreringen i moderna och avancerade styrsystem.

DriveSure är en noggrant testad och certifierad OEM-produkt med pålitliga komponenter från en stabil leveranskedja.

Med DriveSure levereras motor-, monterings- och internkontrollteknik som en enda lösning, vilket förkortar utvecklingstiden och minskar risker för OEM-tillverkare.

Robin Proctor, produktchef för panelmonterade pumpar på WMFTS:

– Våra mjukvara-, elektronik- och designavdelningar har arbetat hårt för att utveckla den senaste generationen av motorstyrningsteknik till den höga standard som förväntas av en ledande pumptillverkare.
 I kombination med vår expertis inom peristaltisk pumpteknik är resultatet den senaste generationen OEM-pumplösningar för exakt processkontroll i en tyst och kompakt design som avger minimumvärme. DriveSure är den i särklass enklaste lösningen att integrera, montera och testa. Slutanvändare av system med DriveSure-pumpar kan förvänta sig noggrann processkontroll.

DriveSure kan levereras med Watson-Marlow pumphuvuden i varianterna: 114DV, 313/314D, 400RXMD och 520.

Produktegenskaper och fördelar:

Stöder både industriella Ethernet-protokoll, Profinet och traditionell analog styrning.

Ingång för ”priming” och integrerad sensor för öppet lock/lock.

IP66-klassat skåp.

IPC-mjukvara som kan laddas ner från vår hemsida (WM Connect) för optimering av inställningar, övervakning och diagnostik via USB-anslutning.