Nyheter

Första plats för elektriska motviktstrucken Linde X35 – X50 i tävlingen ”Materialfluss” i München

Linde Material Handling tilldelades första plats för sin elektriska motviktstruck Linde X35 – X50 i tävlingen ”Materialfluss” i München. Truckserien imponerade på branschexperterna och fick flest röster inom kategorin ”Industrial Trucks and Accessories”.

Branschtidningen Materialfluss lyfter årligen fram innovativa produkter och lösningar som erbjuder betydande kundfördelar. Företagen hade i år möjlighet att tävla i sex olika kategorier: “Storage, Racking and Warehouse Equipment”, “Order Picking Systems”, “Packaging and Dispatch”, “Conveyor and Lifting Technology”, “Industrial Trucks and Accessories”, “Logistics and Transportation” and “Project of the Year”.

Varje bidrag presenterades i en specialutgåva av tidningen, samtidigt öppnades röstningen på tidningens hemsida. Den digitala röstningen avslutades den 18 februari efter drygt två månaders tid.

Elektrisk, hållbar och högpresterande – Linde X35 – X50

I kategorin ”Industrial Trucks and Accessories” var det Lindes elektriska motviktstruckar X35 – X50 med en lastkapacitet på 3,5 till 5,0 ton som imponerade mest på branschpubliken. För första gången kan nu elektriskt drivna motviktstruckar flytta laster i krävande utomhusmiljöer med lågt ljud och utsläpp, samtidigt som de är lika kraftfulla, robusta och bekväma som dieseldrivna truckar.

Detta hjälper företag med höga krav på truckarnas prestanda, som de som finns inom papper-, trä-, dryckes- och kemikalieindustrierna, att göra sin intralogistik mer hållbar och klimatneutral.