Nyheter

Conny Udd på plats som ny vd på Tekniska verken

Idag, torsdagen den 2 maj, tillträder Conny Udd som ny vd och koncernchef för Tekniska verken i Linköping.

– Jag välkomnar varmt Conny Udd som ny vd. Conny är en värderingsdriven ledare som dessutom har en gedigen kunskap om energibranschen, vilket är en väldigt värdefull kombination för Tekniska verken i arbetet framåt. Jag är trygg i att han kommer att leda bolaget vidare på ett framgångsrikt sätt, säger Maria Almesåker, ordförande Tekniska verken.

– Det känns fantastiskt roligt att vara här. Under våren har jag börjat sätta mig in i verksamheten och ser fram emot att nu komma igång på riktigt med mitt nya uppdrag – jag är fylld av energi och ambitioner för Tekniska verkens räkning, säger Conny Udd, vd Tekniska verken.

Internt överlämnas stafettpinnen fredagen den 3 maj, under en aktivitet som livesänds inom koncernen för att så många medarbetare som möjligt ska kunna ta del av den.

Conny Udd kommer närmast från Sweco där han var chef för division Energy & Industry i Sweco Sverige. Han har även haft olika ledande roller inom Rejlers Sverige.