Nyheter

Kohler lanserar ny industrigenerator i KD-serien

Kohler Power Systems, en del av Kohler Energy, utökar sin branschledande KD Series™-linje av industriella generatorer med en ny modell, KD800 för 50hz-marknader. Denna generator har en ny avancerad motor (KD18L06) som också kan köras på vätebehandlad vegetabilisk olja (HVO) som en förnybar bränslekälla.

Denna nya modell ansluter sig till en beprövad serie generatorer som fortsätter att ge den högsta effekttätheten och bästa bränsleförbrukningen vid fler noder än konkurrenterna mellan 800-4500 kVa, vilket ger användarna kostnadsbesparingar.

Den nya KD-enheten är designad för att driva verksamhetskritiska applikationer, inklusive flygplatser, sjukhus och sjukvårdsinrättningar, vattenreningsverk och medelstora datacenter. 

KD800 ansluter sig till Kohlers industriella generatorer som är konstruerade för att använda HVO-bränsle. HVO ger ett mer hållbart alternativ till konventionell diesel och biobränslen. Ingen anpassning behövs och både HVO och diesel kan blandas ihop. HVO är också mycket stabilt, utan känslighet för oxidation, så det kan lagras under lång tid. Det gör det möjligt att kompensera koldioxidutsläppen med upp till 90 % genom att använda förnybara avfallsprodukter. 

Kohlers KD-serie har bevisad prestanda, designad för att leverera extrem hållbarhet och ultimat tillförlitlighet i en mängd olika nöd- och primärapplikationer.

KD-seriens generatorer är konstruerade för att hålla, med bättre bränsleekonomi och ett litet fotavtryck. I kombination med Kohlers globala försäljnings- och supportnätverk ger KD-serien en branschledande lösning som säkrar kundernas kritiska verksamhet.

Och när service behövs har Kohler en global återförsäljar- och distributionsinfrastruktur bestående av mer än 800 anläggningar som erbjuder 24/7 reservdelar.

För ytterligare information om KOHLER KD-serien, besök Kohler Power Systems EMEA produktkatalog:

https://powersystems-emea.kohlerenergy.com/Industrial-Power-Generators