Nyheter

Uppdatera kraft och precision med Fulling FL80BLG-serien

Efter ett antal år så är det dags för Fullings trotjänare FL80BLS att få en ersättare i och med den nya FL80BLG. Motorn återfinns i kategorin borstlösa motorer.

Den nya FL80BLG-serien har blivit trimmad till två standardalternativ, men som alltid med Fulling, är anpassningsmöjligheterna oändliga för att passa dina unika behov.

Med en IP65-klassificering från start och en isolationsklass uppgraderad till F, kan du lita på att FL80BLG klarar även de tuffaste utmaningarna.

Dess förbättrade lindningar tål nu upp till 155°C.

SKRÄDDARSYTT MED FLERA TILLVAL

Den mindre modellen FL80BLG75 har ett nominellt moment på 2,39 Nm medan storebror FL80BLG100 når upp till 3,18 Nm nominellt, och de har ett wattal på 750 respektive 1000 i denna serie. FL80BLG-serien passar både för industriella och kommersiella applikationer.

Dessutom ger Fullings flexibilitet möjlighet att skräddarsy motorn med tillval som encodrar, växlar eller bromsar för att passa precis specifika krav.

ROBUSTA MOTORER | DIREKT FRÅN LAGERHYLLAN

Med uppgraderingen till BLD-serien har man också utökat sortimentet för att inkludera större modeller som ramstorlekarna 100, 110 och 130 mm. Dessa kraftpaket sträcker sig från 1 kW till 3 kW och kan leverera imponerande 14,3 Nm i nominellt moment. Så om det är kraft du efterfrågar, finns det nu robusta motorer för tuffa applikationer, direkt från lagerhyllan.

Upptäck även OEM Motors breda utbud av motorer, inklusive frameless-motorer för direkt integration, ytterrotormotorer, stegmotorer och borstlösa motorer med eller utan inbyggd styrning. Hos OEM Motor hittar du alltid den perfekta Fulling-motorn för din nästa utmaning.