Nyheter

Ahlsell förvärvar Verktøy-Maskin AS

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om köp av samtliga aktier i Verktøy-Maskin AS för att ytterligare stärka positionen inom industrisegmentet. Verktøy-Maskin har 9 anställda och en omsättning på cirka 42 miljoner år 2023.

Sedan 1976 har Verktøy-Maskin varit en pålitlig leverantör till industrisektorn kring Mandal där bolaget är etablerat. Företaget erbjuder ett brett sortiment inom; verktyg, skärande verktyg, transmission, skyddsutrustning, arbetskläder, förbrukningsmaterial och infästning.

Verktøy-Maskin är kända för sitt fokus på kundservice och korta leveranstider. Genom att kombinera Ahlsells och Verktøy-Maskins logistikkapacitet, får kunden tillgång till ett ännu bredare sortiment, och kan därigenom effektivisera sina inköp ytterligare.

Tillträde förväntas ske i juni 2024.