Nyheter

Install etablerar sig i Norge

Install går nu in på den norska marknaden med sitt erbjudande av helhetslösningar inom mark- och anläggning, energi, elkraft och fiber. Denna nya etablering representerar en betydande milstolpe i Installs resa och bekräftar förmågan att attrahera den norska marknaden med Installs koncept av långsiktiga relationer och pålitliga affärer.

Utöver att stärka närvaron utanför Sverige kommer denna expansion även att generera positiva synergier och utvecklingseffekter.

Jan Fransson, VD för Install:

– Vi är mycket glada över att introducera våra tjänster på den norska marknaden och ser detta som en spännande möjlighet. Etableringen följer vår fortsatta utveckling och ger oss möjlighet att leverera våra lösningar över landsgränserna.

Bakom expansionen till Norge ligger drivkraften i gemensamma visioner och utvecklingsideal. Rune Bjaanes Dahl och Amund Mathisen Holberg blir ledande nyckelpersoner för denna etablering. Rune och Amund, har mångårig erfarenhet från likande affärer och en bred förståelse för den norska marknaden.

Installs verksamhet i Norge kommer drivas med fokus på att utveckla affärerna i Norge utifrån lokala förutsättningar. Verksamheten planeras att starta under maj med etableringsort i Hamar.

Foto: Ida