Nyheter

Industrinät blir exklusiv distributör för Esla European Special Ladders i Norden 

Industrinät påbörjar distribution av spanska Elsas produkter i ett exklusivt avtal för den nordiska marknaden. Esla tillverkar säkra stegar och arbetsplattformar med fokus på kundens specifika behov.

Partnerskapet stärker Industrinäts position som leverantör av säkerhetslösningar och kompletterar befintligt sortiment av fallskyddsklassade nät och installationer. Eslas produkter, som håller höga säkerhetsstandarder enligt EN131 och EN14122, inkluderar mobila stegar och plattformar med hjul för ökad rörlighet.

Dessa möjliggör säkrare och mer effektivt arbete, oavsett om det är inomhus, utomhus eller på ojämnt underlag, och exemplifierar Eslas fokus på anpassningsbara lösningar för kunder.

– Eslas innovativa produkter utgör en utmärkt komplettering till vårt sortiment och möjliggör säkrare arbete på höjd för våra kunder i Norden, säger Daniel Olsson, VD för Industrinät. Vi är stolta över att kunna erbjuda Eslas högkvalitativa produkter och ser fram emot att introducera dem på den nordiska marknaden.

För ytterligare information om Eslas produkter:

www.industrinat.se eller www.esla.eu