Nyheter

Windon Energy Group blir Checkwattpartner

Windon Energy Group, leverantör av solcellssystem i Sverige, har genom sitt dotterbolag Windon AB tecknat ett partneravtal med Checkwatt AB, en ledande aktör inom energilagring och stödtjänster.

Samarbetet innebär att Windon kan, genom sina återförsäljare, erbjuda slutkunderna kompletta batterilösningar som integreras med Checkwatts plattform för optimering och leverans av stödtjänster.

För att erbjuda ett komplett utbud av växelriktare kompatibla med Checkwatt har Windon även ingått ett partnerskap med Solax. Samtidigt pågår ett arbete med att skapa integration med Windons huvudleverantör av växelriktare, Deye.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder kompletta batterilösningar genom samarbetet med Checkwatt, säger vd Henrik Karstensen på Windon Energy Group AB. Detta partnerskap ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda innovativa och attraktiva lösningar för våra kunder och att bidra till en mer hållbar energimarknad.