Nyheter

Multiförskruvning för maximal flexibilitet

Med den flexibelt monterbara kabelgenomföring är Heavycon Evo industridon från Phoenix Contact en innovativ lösning för ett brett område av applikationer.
Kabelns riktning kan bestämmas direkt på installationsplatsen och ändras igen när som helst med sin bajonettlåsning. Multiförskruvningarna för Heavycon Evo är nya i sortimentet där olika kablar enkelt kan dras in i styrskåpet via bara ett plug-in-gränssnitt.
Detta mångsidiga och verktygsfria monteringssystem sparar tid och erbjuder en hög nivå av flexibilitet. Kablar kan enkelt läggas till senare där de trycks genom det genomborrade membranet enkelt och utan ansträngning.
Membranförseglingen säkerställer en hög skyddsgrad. Fasthållning med buntband säkerställer säker och pålitlig användning. De nya multiförskruvningarna är lämpliga för Evo-plastkåpor i B-serien. Möjliga områden för kabeln är 3 till 6 mm, 6 till 10 mm och 10 till 15 mm.