Nyheter

Hydroscand Special Hoses möter efterfrågan från industrin på rörsvetsning

Hydroscand Special Hoses investerar i fixturutrustning för att möta en ökad efterfrågan på rörsvetsning och komplexa rörsystem med olika vinklar och mått.

En ökad efterfrågan på rörsvetsning och komplexa rörsystem har skapat behovet att utöka sin avancerad utrustning för att möta kundernas krav på precision och effektivitet, därför investerar Hydroscands specialavdelning, Hydroscand Special Hoses i fixturutrustning.

Denna investering möjliggör svetsning av rör med olika vinklar och säkerställer att alla mått blir exakta. Det säkerställer ett konsekvent tillverkningssätt och bidrar till ökad kvalitet.

– Vi är glada över att utveckla vår avdelning och genom det tillgodose våra kunders behov av komplex rörsvetsning. Det gör att vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt erbjudande, säger Rickard Öreteg, platschef på Hydroscand Special Hoses.

Hydroscand Special Hoses är specialiserade på att montera kopplingar och komponenter på specialslangar som Spir Star-, metall- och kompositslang. All montering sker på plats av medarbetare med hög kompetens, vilket garanterar hög kvalitet och korta leveranstider. Genom investeringen kommer Hydroscand Special Hoses att kunna erbjuda mer avancerade och komplexa rörsystem till sina kunder.

Läs mer om Hydroscand Special Hoses.