Nyheter

Emerson lanserar kompakt konstruerad gränslägesbox för snabb och enkel driftsättning

Emerson lanserar kompakt konstruerad gränslägesbox för snabb och enkel driftsättning. TopWorx DVR Switchbox är en kompakt, högkvalitativ och hållbar gränslägesbox som ger tillförlitlig återkoppling av öppen/stängd ventilposition.

Idag presenterade Emerson sin nya TopWorx™ DVR Switchbox, ett instegstillägg till DV-serien av gränslägesboxar. Den kombinerar en tålig kapsling, kompakt storlek och en patenterad kamdesign som ger vatten- och avloppssystem, produktionslinjer för livsmedel och drycker samt industriella försörjningsföretag ett tillförlitligt återkopplingsverktyg av ventilposition.

TopWorx DVR Switchbox använder en lågprofilsindikering för att ge lättläst lokal positionsåterkoppling. Det här är viktig realtidsdata som hjälper tekniker och anläggningsoperatörer att hålla processerna synkroniserade. Den är konstruerad för tuffa miljöer och består av komponenter i rostfritt stål för att ge en tillförlitlig, korrosionsbeständig ventilindikeringslösning som håller kundernas processer igång på ett smidigt sätt.

Tydlig och mycket tillförlitlig återkoppling av ventilposition hjälper processindustrianläggningar, plattformar och rörledningar att fungera med högsta effektivitet och säkerhet utan att ta upp ytterligare plats i produktionslinjen.

TopWorx DVR Switchbox kamdesign möjliggör snabb positionskonfiguration för snabbare och enklare installation och underhåll. För många tillämpningar inom processindustrin har TopWorx DVR en kompakt och mångsidig design som är väl lämpad för trånga utrymmen.

Dessutom har höljet en ultraviolett (UV) F1-klassning, vilket ger UV-beständighet som säkerställer att DVR-enheten fungerar tillförlitligt på lång sikt under utomhusförhållanden.

TopWorx DVR Switchbox är ytterligare ett erbjudande i TopWorx portfölj för ventilintelligens och närhetsavkänning från Emerson, utformad för att hjälpa processindustrianläggningar att hantera och styra verksamheten på ett mer intelligent och effektivt sätt under de mest krävande förhållandena.

För mer information, se 

http://emerson.com/en-us/catalog/topworx-dvr.