Nyheter

Ny Director Brand, Corporate Communications & Political Affairs på E.ON

Den 1 april tillträder Cecilia Böhm som ny Director Brand, Corporate Communications & Political Affairs på E.ON i Norden. Cecilia kommer närmast från rollen som Vice President, Head of Group Marketing & Communications på Nord-Lock Group.

– Jag vill hälsa Cecilia varmt välkommen till E.ON. Cecilia har gedigen kunskap inom kommunikation och marknadsföring samt stor kompetens av kundkommunikation och att driva tillväxt och förändring i komplexa organisationer. Med sin breda erfarenhet blir hon en viktig kraft i E.ONs arbete för att möjliggöra energiomställningen och en hållbar tillväxt, säger Johan Mörnstam, vd E.ON Sverige och koncernchef E.ON i Norden.

Cecilia är civilekonom i grunden och har över 20 års erfarenhet som senior ledare inom internationellt verksamma företag. Innan Nord-Lock Group arbetade hon som Global Marketing Director på ASSA ABLOY Entrance Systems AB, och dessförinnan som Global Segment Marketing Manager på Axis Communications AB. Hon har även varit styrelseledamot i Orbit One AB.

– Energibranschen är otroligt spännande och energifrågorna är verkligen på allas agendor just nu. Jag ser fram emot att sätta mig djupare in i branschen, lära känna E.ONs verksamhet och fortsätta utveckla företagets varumärke och kommunikation, avslutar Cecilia Böhm.